Conversaţii

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
17 martie 2016

Angajatul român și masa de prânz

”Mâncatul la birou, aşa numitul "desk-dining", un fenomen din ce în ce mai întâlnit, este nociv...

15 martie 2016

Interviu cu Domnica Macri (National...

Ne-am provocat speakerii ediției de anul acesta a evenimentelor ThinkFood să răspundă la întrebări...

15 martie 2016

Interviu cu dr. Alin Popescu

Dr. Alin Popescu, susţinător al campaniei Edenred ”Hai la 1 la masă!” a explicat pentru ThinkFood...

14 martie 2016

Ce fel de mâncare ar fi bine să ai în...

Iată care sunt avantajele celor mai întâlnite alimente pe care le ai în frigider şi câteva sfaturi...

10 martie 2016

IKA NO TATSUTA – AGE, DASHI – MAKI,...

Ne-am provocat speakerii ediţiei de anul acesta a evenimentelor ThinkFood să răspundă la întrebări...

10 martie 2016

Alexandra Toderiță (CRPE): Mâncarea...

Ne-am provocat speakerii ediţiei de anul acesta a evenimentelor ThinkFood să răspundă la întrebări...

10 martie 2016

Alimente aliat: cum să mănânci corect...

Atunci când ne confruntăm cu o perioadă stresantă suntem tentaţi adesea să apelăm la mâncare pentru...

8 martie 2016

De ce mi-e foame?

Mi-e foame! Sunt lihnit! „Foame” pare a fi cel mai folosit cuvant din limbajul nostru zilnic. Emotiile...

8 martie 2016

Interviu cu Mihaela Vețan (Asociația...

ThinkFood este o platformă de evenimente şi informaţii despre hrană şi valenţele acesteia: sănătate...

4 martie 2016

Interviu cu Marius Tudosiei (proprietar...

ThinkFood este o platformă de evenimente şi informaţii despre hrană şi valenţele acesteia: sănătate...

EVENIMENTELE THINK FOOD
23-24 martie 2016
Impact Hub, Bacania Veche – The Charity Shop

Aici ai ocazia să asculţi speakeri valoroşi şi să interacţionezi cu ei, să afli informaţii şi perspective actuale, complexe sau doar neaşteptate asupra alimentelor şi alimentaţiei moderne, să-ţi promovezi punctele de vedere, să găseşti surse de inspiraţie şi motivaţii pentru schimbări.