Conversaţii

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
3 martie 2016

Interviu cu George Cățean (co-proprietar...

ThinkFood este o platformă de evenimente şi informaţii despre hrană şi valenţele acesteia: sănătate...

2 martie 2016

Interviu cu Florin Dumitrescu (consumator,...

ThinkFood este o platformă de evenimente şi informaţii despre hrană şi valenţele acesteia: sănătate...

2 martie 2016

Interviu cu Tiberiu Cazacioc (Mişcarea...

ThinkFood este o platformă de evenimente şi informaţii despre hrană şi valenţele acesteia, dar şi un...

24 februarie 2016

Informația ca hrană

O paralelă între mâncare şi informaţie aplicând concepte precum consum, selecţie, energie,...

23 februarie 2016

ConsumActorul

Consumatorul este un cetăţean pentru care actul de cumpărare a unui produs alimentar este realizat la...

22 februarie 2016

Washoku, secretul longevității japonezilor

Conform datelor furnizate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, speranţa de viaţă a femeilor din...

22 februarie 2016

Unde-i lege nu-i tocmeală: risipa de...

Franţa ar putea fi un model foarte bun pentru România. Conform statisticilor, un francez aruncă în...

17 februarie 2016

Gust de America

De ce mâncarea are gust mai bun în Europa? Este oare doar o impresie provocată de faptul că de regulă...

17 februarie 2016

Oraşele Comestibile

Grădinile urbane au debutat în România, în Bucureşti, în 2014. Sunt un proiect pornit de Grădini...

17 februarie 2016

Trendul “organic” pe piaţa globală...

În ultimii ani trendul “organic” înregistrează o creştere constantă ca replică la mâncarea...

EVENIMENTELE THINK FOOD
23-24 martie 2016
Impact Hub, Bacania Veche – The Charity Shop

Aici ai ocazia să asculţi speakeri valoroşi şi să interacţionezi cu ei, să afli informaţii şi perspective actuale, complexe sau doar neaşteptate asupra alimentelor şi alimentaţiei moderne, să-ţi promovezi punctele de vedere, să găseşti surse de inspiraţie şi motivaţii pentru schimbări.